BSO

​Kinderopvang Humanitas

Kinderopvang Humanitas biedt naschoolse opvang op de locatie De Grote IJsbeer in de Bijvanck. Zij delen een heel ruim pand met de kleinschalige kinderopvang De Berenvanck. Er worden binnen en buiten veel activiteiten aangeboden en in de vakanties is er een aantrekkelijk activiteiten programma.

BSO De Grote IJsbeer, Wetering 20-22, 1261 NH Blaricum, Telefoon 035-6836652

Voor meer informatie kunt u  ook terecht op de website van Kinderopvang Humanitas: www.kinderopvanghumanitas.nl​​​​

BSO Toevlucht

Heeft u na schooltijd opvang nodig voor uw kind(eren) omdat u aan he​t werk bent?
Stichting Kinderopvang Huizen verzorgt op 10 locaties verspreid over Huizen en de Bijvanck professionele en verantwoorde buitenschoolse opvang, in nauwe samenwerking met de verschillende basisscholen.
Net als thuis kunnen de kinderen bij de buitenschoolse opvang bijkomen van een dagje school. Door op de bank te hangen, wat te kletsen, maar vooral ook door leuke dingen te doen. Alleen, met de leiding of samen met vrienden/vriendinnen. Op vakantie- en studiedagen kan uw kind de hele dag bij ons terecht.

BSO Toevlucht, Levensboom 12, 1261 MX Blaricum

Voor meer informatie over Toevlucht of onze andere BSO-locaties (zoals bijvoorbeeld onze sport-bso) kunt u terecht op onze website www.kinderopvanghuizen.nl​ of contact met ons opnemen via 035-7200301.